CATTANweb

CATTANweb logo header

ARTICOLE

BLOG

NOUTĂȚI WEB DESIGN

Chat online

Importanța integrării unui chat live pe site

Chat-ul live este cea mai eficientă cale de a oferi răspunsuri clienților în timp real, de a rezolva probleme și a ajuta rapid în procesul de vânzare ori informare. Acest serviciu de comunicare și consiliere a clienților este esențial pentru îmbunătățirea performanțelor de marketing.

Live chat-ul permite susținerea mai multor conversații simultan, iar însoțit de o funcție de tip ”chat bot” este o modalitate foarte eficientă de a ghida direct clienții în a alege produsele cele mai potrivite, a oferi detalii despre termene de livrare, garanție și service, a diminua numărul de retururi și a crește rata de conversie.

6 Cele mai importante motive pentru a utiliza WordPress în 2022

6 Cele mai importante motive pentru a utiliza WordPress în 2022

Câteva dintre întrebările pe care ni le punem adesea sunt: De ce ar trebui să folosesc WordPress? Nu este site-ul meu suficient de bun? De ce trebuie să trec la WordPress de pe o altă platformă?

Dacă îți pui aceste întrebări, atunci te afli în locul potrivit.

În acest articol, vom detalia cele mai importante motive pentru care ar trebui să utilizezi WordPress. Vom acoperi, de asemenea, toate tipurile diferite de site-uri web pe care se pot crea cu WordPress.

Cât de important este să avem un site web prietenos cu dispozitivele mobile?

Cât de important este să avem un site web prietenos cu dispozitivele mobile?

Un site web prietenos cu dispozitivele mobile este unul care se afișează corect pe dispozitive mobile și portabile, cum ar fi iPhone, Android sau Blackberry, precum și iPad-urile și tabletele. De asemenea, cunoscut sub numele de web design receptiv, aceste tip de site va “răspunde” la orice dispozitiv sau afișaj, fie că este vorba de telefonul mobil sau de un ecran LCD de 46”. Acest lucru determină o experiență simplificată atunci când vizualizați site-ul web.

Black Friday Sale

-30%

Pentru toate pachetele de Creare Site de Prezentare.

Nu ai găsit încă ce te interesează?
Ai nevoie de alte informații?

Lasă-ne datele tale și vom reveni către tine în cel mai scurt timp.

Totodată, ne poți contacta direct și rapid pe WhatsApp sau folosind Pagina de chat.