CATTANweb

CATTANweb logo header

DESPRE NOI

SALUT

PASIUNEA NE DĂ ENERGIE

Suntem o echipă tânără, dinamică, profesionistă și ne propunem să aducem performanță, claritate și inovație. Suntem la curent cu tot ce e nou pe piață și oferim cele mai bune rezultate pe tot parcursul colaborării, și aceasta pentru că vrem ca orice nou proiect să însemne începutul unei lungi și plăcute călătorii împreună.

VALORI

NE GHIDĂM DUPĂ TREI VALORI DE BAZĂ

CULTURA NOASTRĂ

Valorile ne stabilesc viziunea asupra lumii pe măsură ce modelăm viitorul. Ele determină modul în care ne tratăm unul pe altul. Valorile noastre sunt:

01.

CREATIVITATE

Creativitatea ar trebui să fie permanent în echilibru cu funcționalitatea. Credem în crearea de site-uri web frumoase și design care se armonizează bine pentru a oferi o experiență incredibilă utilizatorului, care are ca rezultat rezultate concrete pentru clienții noștri: clienți potențiali și vânzări.

02.

CALITATE

Fiecare linie de cod este optimizată pentru un impact maxim și concizie. Ne asigurăm că fiecare aspect al activității noastre, de la site-uri web de prezentare la magazine online, are o finisare superioară și orientată SEO.

03.

SATISFACȚIE CLIENT

Promisiunea de calitate a experienței începe chiar în faza de consultare. Înțelegând pe deplin fiecare brand, nevoile digitale și obiectivele finale, suntem capabili să oferim rezultatele tangibile pe care și le dorește clientul. Suntem la un apel sau un e-mail distanță când este nevoie de noi.

MISIUNE

FOCUS CONTINUU PE MISIUNE

CULTURA NOASTRĂ

Comunicăm clar, pentru că într-o lume aglomerată cu marketing exagerat, simplitatea câștigă. Înainte de a putea promova o afacere, trebuie să-i cunoști povestea.

01.

Să dezvoltăm soluții web de înaltă calitate și accesibile, care să le permită clienților să își stabilească prezența online, să mărească profitabilitatea și să îmbunătățească continuu productivitatea

02.

Să oferim clienților noștri cea mai bună calitate a serviciilor cu o abordare orientată spre piață pentru a-și atinge obiectivele de afaceri

03.

Să fim un partener în creșterea afacerii tale prin aplicarea expertizei noastre în web design și a unei strategii de promovare personalizată construită pe instrumente și tehnologii, creând valoare pentru brandul tău

VIZIUNE

ADĂUGĂM VALOARE, ADĂUGĂM VIZIUNE

CULTURA NOASTRĂ

 

Credem în a fi sinceri și a oferi cea mai bună calitate a muncii clienților noștri. Căutăm să îmbunătățim fiecare brand, oferindu-i prezența online pe care o merită.

01.

Să fim lideri în servicii de web design, administrare, mentenanță și marketing digital, revoluționând industria și stabilind noi standarde de profesionalism și succes.

02.

Viziunea noastră este să devenim o agenție de top care oferă cele mai bune soluții web, strategii de marketing online și management al mărcii pe internet.

03.

Vom deveni o parte integrantă a succesului clienților noștri, colaborând cu aceștia pentru a-și atinge obiectivele strategice, creând în același timp valoare, pentru afaceri de lungă durată.

Black Friday Sale

-30%

Pentru toate pachetele de Creare Site de Prezentare.

Nu ai găsit încă ce te interesează?
Ai nevoie de alte informații?

Lasă-ne datele tale și vom reveni către tine în cel mai scurt timp.

Totodată, ne poți contacta direct și rapid pe WhatsApp sau folosind Pagina de chat.