CATTANweb

CATTANweb logo header

OFERTĂ START-UP NATION

SERVICIUL

PACHET DIGITAL START-UP NATION

Ai fost acceptat în programul StartUp Nation și dorești realizarea unui web site de prezentare pentru afacerea ta sau ești interesat de o ofertă pentru voucher-ul de digitalizare? Ai ajuns la locul potrivit.
Dacă prin programele de finanțare Start-up Nation 2022 găsești soluțiile optime de finanțare de care are nevoie un antreprenor la început de drum, prin CATTANweb găsești soluția potrivită pentru creare site de prezentare sau magazin online și promovare a afacerii tale.

Noi îți putem realiza un site web profesional, compatibil cu majoritatea dispozitivelor şi prietenos cu motoarele de căutare.

Vei avea posibilitatea de a adăuga conținut nelimitat, platforma WordPress prin care este realizat web site-ul permiţând acest lucru. Pentru administrarea lui, nu este nevoie de un programator web. Poți chiar tu să adaugi articole sau secțiuni noi, din panoul de administrare.

Oferta creare site Start Up Nation 2022 este special concepută de echipa noastră pentru mediul de afaceri start up și vine în ajutorul tău cu un pachet all-in-one: web design, realizare logo (dupa caz), SEO on page, găzduire și promovare online prin Google și Facebook Ads.

În pachetul de creare site Web pentru programul StartUp Nation includem:

PASUL 1
Design
PASUL 2
Funcționalitate
PASUL 3
Optimizare

PROMOVAREA PRIN GOOGLE ȘI FACEBOOK ADS CUPRINDE:

PASUL 1
Planificare și strategie
PASUL 2
Dezvoltare și lansare
PASUL 3
Testare și monitorizare

Deoarece fiecare program de finanțare vine cu reguli diferite de decontare a cheltuielilor, vom identifica pentru fiecare caz în parte, care este varianta potrivită de contractare.

În cazul programului STARTUP NATION, este necesar ca site-ul web de prezentare și promovare a activității să fie funcțional la momentul depunerii cererii de eliberare a ajutorului de minimis, și poate include cheltuielile legate de promovare on-line și de înregistrare a domeniului, excluzând însă cheltuielile de găzduire. Din acest motiv oferim și găzduire gratuită pentru primul an și nu percepem avans pentru realizarea site-ului web, urmând ca plata integrală a serviciilor să se realizeze după lansarea acestuia.

Prețul pachetului pentru fiecare proiect va fi negociat în funcție de solicitările fiecărui client și de buget.

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU OFERTĂ

SĂ VORBIM!

@contactCATTANweb.ro

(+4)0760 100 101

SEDIU:

Șos. Nicolae Titulescu nr. 98-103, Sector 1, București

VREI SĂ AFLI NOUTĂȚI?

ÎNCEPE PROIECTUL

SUNTEM AICI SĂ TE AJUTĂM

Black Friday Sale

-30%

Pentru toate pachetele de Creare Site de Prezentare.

Nu ai găsit încă ce te interesează?
Ai nevoie de alte informații?

Lasă-ne datele tale și vom reveni către tine în cel mai scurt timp.

Totodată, ne poți contacta direct și rapid pe WhatsApp sau folosind Pagina de chat.