CATTANweb

CATTANweb logo header

REDESIGN WEBSITE

SERVICIUL

REDESIGN SITE EXISTENT

Ai un site învechit care nu mai corespunde cerințelor actuale, atât din punct de vedere grafic cât și al funcționalității? În acest caz un redesign este obligatoriu. Site-ul tău reprezintă imaginea pe internet iar aceasta trebuie sa fie impecabilă, pentru că de cele mai multe ori, prima impresie contează.

Există diverse avantaje pe care redesign-ul unui site le poate aduce. Ajută la încorporarea ultimelor noutăți și progrese din cadrul afacerii tale. Prin redesign site web se preia conținut de la site existent, se aduc modificări si îmbunătățiri de design și funcționalitate.

Soluția propusă de noi este portarea site-ului pe o platformă CMS, platforma care va permite sa administrezi și actualizezi site-ul ușor, fără ajutorul specialiștilor noștri, dacă alegi să faci acest lucru. Noi îți recomandăm totuși să lași administrarea pe seama noastră, alegând unul din pachetele lunare de administrare, pentru ca tu să te concentrezi mai bine pe activitatea ta.

În cadrul serviciilor noastre de redesign si modificare/ actualizare site-uri web putem include:

PASUL 1
Design
PASUL 2
Funcționalitate
PASUL 3
Optimizare

Acum poți avea un site modern, nou-nouț, optimizat pentru telefoane mobile respectiv tablete, aspect pe care Google sau alți jucători online importanți, pun accent tot mai mult în ultima perioadă.

Site-ul tău merită un nou design, care să iți placă atât ție cât și clienților sau vizitatorilor tăi. Îți oferim servicii de web design profesional precum: creare magazin online sau creare site de prezentare. 

Îți putem oferi o reducere de până la 10% din prețul de bază, în funcție de conținutul ce trebuie și poate fi migrat; pentru o cotație exactă, te rugăm să ne contactezi, să ne oferi detalii despre site-ul actual, modificările dorite și despre cum vrei să arate noul site iar noi îți vom oferi cel mai bun preț pentru toate acestea.

ÎNCEPE PROIECTUL

SUNTEM AICI SĂ TE AJUTĂM

Black Friday Sale

-30%

Pentru toate pachetele de Creare Site de Prezentare.

Nu ai găsit încă ce te interesează?
Ai nevoie de alte informații?

Lasă-ne datele tale și vom reveni către tine în cel mai scurt timp.

Totodată, ne poți contacta direct și rapid pe WhatsApp sau folosind Pagina de chat.