CATTANweb

CATTANweb logo header

CUM LUCRĂM
& CE OFERIM

OFERIM

PREZENȚĂ ONLINE DE SUCCES

domeniu si gazduire

DOMENIU ȘI GĂZDUIRE

Te ajutăm cu achiziția sau le achiziționăm noi în numele tău de la furnizorul nostru iar dacă ai nevoie, te consiliem și cu privire la alegerea unui nume potrivit pentru site.

prezenta online de succes
creare site sau magazin online

CREARE SITE/ MAGAZIN ONLINE

După semnare contract și imediat după ce avem conținutul pentru acesta, demarăm proiectul astfel încât acesta să fie gata în cel mai scurt timp.

mentenanta si administrare website

MENTENANȚĂ ȘI ADMINISTRARE SITE

Pentru că vrei să ai un magazin profitabil ori un site de succes, ne ocupăm să-l păstrăm actualizat și funcțional. Dacă vrei să te scăpăm și de grija administrării acestuia, o putem face, avem pachete special concepute în acest sens.

CATTANweb

DE CE SĂ LUCREZI CU NOI? PENTRU CĂ ÎȚI PUNEM LA DISPOZIȚIE TOATE SERVICIILE NECESARE UNEI PREZENȚE ONLINE DESĂVÂRȘITE

prezenta online de succes
securitate website

SECURITATE

Suntem în secolul XXI, atacurile cibernetice devin din ce în ce mai dese și mai complexe; implicit și preocuparea pentru securitate trebuie să țină pasul. Pentru aceasta găsești soluția de securitate potrivită, inclusă într-unul din pachetele noastre.

platforma management de continut

PLATFORMĂ MANAGEMENT CONȚINUT

Site-ul sau magazinul îți aparține. Dacă dorești să îl administrezi singur sau să înmânezi această sarcină altei firme pe viitor, o poți face. Vei avea la dispoziție de platforma CMS WordPress care permite adăugare imagini, articole, produse, fără cunoștințe avansate în domeniu.

promovare online

PROMOVARE ONLINE

Să ai un site nu este suficient pentru a avea și clienți sau abonați. Pentru aceasta este necesar să te faci cunoscut. Crearea de campanii de promovare prin serviciile Google Ads si Facebook Ads rezolvă eficient acest aspect.

CUM LUCRĂM

PROCESUL DE CREAȚIE WEB

PASUL 01

DESCOPERIRE, STRATEGIE ȘI PLANIFICARE

Începem prin a cunoaște clientul, domeniul de activitate, competitorii, clienții sau vizitatorii ideali.
Continuăm cu identificarea obiectivelor: aici lucrăm cu clientul pentru a determina ce obiective trebuie să îndeplinească noul site web, care este scopul acestuia.
Definirea domeniului de aplicare: odată ce cunoaștem obiectivele site-ului, putem defini ce pagini web și caracteristici necesită site-ul pentru a îndeplini obiectivul și calendarul pentru construirea acestora.
Tot în acest pas semnăm contractul și stabilim termenul de livrare.

PASUL 02

ALEGERE GĂZDUIRE, DOMENIU, ASPECT GENERAL

Din momentul în care cunoaștem tipul și cerințele site-ului (de prezentare sau magazin online, număr de pagini, de produse,etc) putem trece la alegerea pachetului potrivit de găzduire și a domeniului (a numelui site-ului).
Mai departe vom crea un sitemap: stabilim modul în care conținutul și caracteristicile pe care le-am definit se vor interconecta.
Construirea unui site fără hartă este ca și cum a construi o casă fără un plan - nu ar avea cum să iasă bine
Tot în acest pas ne vom consulta si vom alege varianta de design și funcționalitate potrivită proiectului.

PASUL 03

CONȚINUT ȘI ELEMENTE VIZUALE

Acum că avem o imagine clară a site-ului, putem începe să creăm conținut pentru paginile individuale.
Pentru aceasta avem nevoie de un conținut (text) bine scris, informativ și bogat în cuvinte cheie pentru a fi mai ușor de preluat de motoarele de căutare, toate acestea contribuind la a face site-ul mai ușor de găsit.
În cele din urmă, este timpul să creăm stilul vizual pentru site.
Aici includem elementele de branding existente, culorile și sigla și imaginile stabilite cu clientul, dintre care imaginile având un rol mai important în designul web acum decât oricând. Conținutul vizual crește numărul de clicuri, implicarea și veniturile.

PASUL 04

IMPLEMENTARE

În faza de dezvoltare, toate elementele stabilite și designul site-ului web sunt traduse într-un cod real care face ca site-ul să funcționeze. Această etapă poate fi cea mai lungă, așa că vom informa clienții cu privire la stadiul proiectului.
Pașii de bază ai dezvoltării site-ului web includ:
• Instalarea platformei tehnice pe domeniul/ găzduirea aleasă sau pe un server de testare
• Instalarea variantei de design aleasă
• creare pagini conform sitemap
• introducere conținut text, foto, video, legături
• implementare funcționalități și produse, după caz

PASUL 05

TESTARE ȘI LANSARE

Odată ce site-ul are toate elementele vizuale și conținutul, suntem gata pentru testare. Testăm împreună cu atenție fiecare pagină pentru a ne asigura că toate linkurile funcționează și că site-ul web se încarcă corect pe toate dispozitivele și browserele.
Odată ce totul funcționează perfect, este timpul să executăm lansarea site-ului! Aceasta poate să includă planificarea atât a momentului lansării, cât și a strategiilor de comunicare - și anume, când vei lansa și cum vei informa lumea despre proiectul tău.

PASUL 06

MENTENANȚĂ ȘI ADMINISTRARE

Acest ultim pas al designului web NU trebuie trecut cu vederea. Întreținerea site-ului web este importantă pentru sănătatea și succesul pe termen lung a unui site web, precum și o sursă de potențial venit recurent.
La fel ca deținerea unei mașini sau a unei case, un site web va avea nevoie de întreținere și administrare.
Administrarea site-ului cuprinde adăugarea de conținut nou sau actualizarea conținutului existent, aprobarea comentariilor/ recenziilor, curățarea spamului, adăugarea sau eliminarea de produse sau servicii pentru magazinul online.

Black Friday Sale

-30%

Pentru toate pachetele de Creare Site de Prezentare.

Nu ai găsit încă ce te interesează?
Ai nevoie de alte informații?

Lasă-ne datele tale și vom reveni către tine în cel mai scurt timp.

Totodată, ne poți contacta direct și rapid pe WhatsApp sau folosind Pagina de chat.