CATTANweb

CATTANweb logo header

EMAIL MARKETING

SERVICIUL

EMAIL MARKETING

email marketing

E-mail marketing – folosit de milioane de companii la nivel global, cu rezultate în creștere de la an la an – este o formă de marketing direct, care include strategii și tactici pentru a crea și distribui conținut prin e-mailuri cu scopul de a crea relații brand – client, sau pentru a trimite informații și actualizări promoționale.

Email marketing-ul este un serviciu la care clienții aderă de buna voie. Prin platformele de email marketing vom trimite campanii de newslettere doar acelor clienți care și-au dat acordul să le primească. În acest fel, clienții nu vor primi mesaje de tip SPAM, iar rata de conversie este mai mare. 

SITE-URILE REALIZATE DE NOI VIN PREGĂTITE CU FORMULARE DE ABONARE LA NEWSLETTER. ACEST SERVICIU DE PROMOVARE PRIN EMAIL INCLUDE:

PASUL 1
Planificare și strategie
PASUL 2
Dezvoltare și lansare
PASUL 3
Monitorizare și raportare

Pentru a putea beneficia de serviciul de Email Marketing, e necesar să ai o bază de date cu adresele de email ale clienților tăi. Dacă nu deții o astfel de bază de date, vom implementa pe site-ul tău un formular prin care vizitatorii își pot adăuga numele și adresele de email pentru a se abona la buletine informative (Newsletter).

ÎNCEPE PROIECTUL

SUNTEM AICI SĂ TE AJUTĂM

Black Friday Sale

-30%

Pentru toate pachetele de Creare Site de Prezentare.

Nu ai găsit încă ce te interesează?
Ai nevoie de alte informații?

Lasă-ne datele tale și vom reveni către tine în cel mai scurt timp.

Totodată, ne poți contacta direct și rapid pe WhatsApp sau folosind Pagina de chat.