CATTANweb

CATTANweb logo header

SEO ON-SITE

SERVICIUL

SEO ON PAGE

SEO concept

Optimizare pentru motoare de căutare sau Search Engine Optimization (SEO), este un proces de creștere (favorizare) a vizibilității site-urilor web în rezultatele căutării unui motor de căutare.
SEO este o subcategorie a marketing-ului online SEM care reprezintă totalitatea tehnicilor prin care un site web este propulsat mai sus în lista de rezultate date de un motor de căutare pentru anumite cuvinte cheie relevante, astfel mărindu-se traficul site-ului și experiența oferită utilizatorilor.
Motoarele de căutare au un algoritm precis prin care ”aleg” ordinea paginilor pentru anumite căutări, în funcție de relevanța lor și/sau a autorității paginilor respective. Principiul care stă la baza indexării este simplu: care sunt site-urile care ajută utilizatorul pentru această căutare

SERVICIILE SEO ON-PAGE (ON-SITE) SUNT INCLUSE IN ANUMITE PACHETE DE WEB DESIGN SI POT INCLUDE:

PASUL 1
Planificare și strategie
PASUL 2
Implementare
PASUL 3
Monitorizare

Dacă promovarea online se referă la serviciile de optimizare a campaniilor plătite (campanii PPC și/sau display), optimizarea SEO se referă la creșterea în căutările organice. Pozițiile organice sunt practic ”recomandările” făcute de motoarele de căutare. Campaniile de promovare online pot propulsa pe termen scurt un website în primele poziții, dar alegând optimizarea SEO poți aduce paginii trafic relevant pe termen lung, deoarece aceasta continuă să aibă rezultate mult timp după ce se opresc investițiile pe acest canal.

Trebuie să ai în vedere că rezultatele procesului de optimizare SEO se obțin după 6 până la 12 luni de la implementare, cu o creștere graduală și cu condiția ca procesul să fie susținut constant, prin măsuri corective când este necesar.

ÎNCEPE PROIECTUL

SUNTEM AICI SĂ TE AJUTĂM

Black Friday Sale

-30%

Pentru toate pachetele de Creare Site de Prezentare.

Nu ai găsit încă ce te interesează?
Ai nevoie de alte informații?

Lasă-ne datele tale și vom reveni către tine în cel mai scurt timp.

Totodată, ne poți contacta direct și rapid pe WhatsApp sau folosind Pagina de chat.