CATTANweb

CATTANweb logo header

OFERTĂ DIGITALIZARE IMM

SERVICIUL

DIGITALIZARE IMM

Despre noi

Prin fondurile europene disponibile prin PNRR poți beneficia de cea mai bună şansă pentru digitalizarea firmei tale

Foloseşte tehnologia pentru dezvoltarea și asigurarea viitorului afacerii tale! Oferă angajaţilor tăi unelte digitale și automatizare ca să lucreze mai eficient, vinde-ţi produsele sau serviciile pe cât mai multe canale online, modernizează relaţiile cu clienţii și partenerii.

Ai fost acceptat în programul DIGITALIZARE IMM și dorești realizarea unui website de prezentare ori magazin online pentru afacerea ta sau ești interesată de o ofertă pentru proiectul tău de digitalizare? Ai ajuns la locul potrivit.

Noi îți putem realiza un site web profesional cu funcționalitate de magazin virtual (dacă este cazul), compatibil cu majoritatea dispozitivelor şi prietenos cu motoarele de căutare.

Vei avea posibilitatea de a adăuga conținut nelimitat, platforma WordPress prin care este realizat web site-ul permiţând acest lucru. Pentru administrarea lui, nu este nevoie de un programator web. Poți chiar tu să adaugi articole sau secțiuni noi, din panoul de administrare.

Oferta creare site este special concepută de echipa noastră pentru mediul de afaceri și vine în ajutorul tău cu un pachet all-in-one: web design, realizare logo (după caz), SEO on page, găzduire, administrare și mentenanță web, administrare rețele sociale pentru business – Facebook, LinkedIn, Instagram.

informații utile și cu ce te putem noi ajuta in cadrul proiectului de digitalizare:

Valoarea finanțării​
Stabilire necesități
CRITERII DE INTENSITATE DIGITALĂ (DESI)

Microîntreprinderile și firmele mici și mijlocii (IMM) beneficiare ale granturilor de digitalizare se angajează ca la finalul implementării proiectului să atingă minim 6 dintre criteriile de intensitate digitală (să devină o întreprindere):

Deoarece fiecare program de finanțare vine cu reguli diferite de decontare a cheltuielilor, vom identifica pentru fiecare caz în parte, care este varianta potrivită de contractare.

În cazul programului DIGITALIZARE IMM, se poate deconta site-ul web de prezentare și promovare a activității însă exclude cheltuielile legate de promovare on-line și de înregistrare a domeniului, respectiv cheltuielile de găzduire. Din acest motiv oferim și găzduire gratuită pentru primul an.

Prețul pachetului pentru fiecare proiect va fi negociat în funcție de solicitările fiecărui client și de buget.

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU OFERTĂ

SĂ VORBIM!

@contactCATTANweb.ro

(+4)0760 100 101

SEDIU:

Șos. Nicolae Titulescu nr. 98-103, Sector 1, București

VREI SĂ AFLI NOUTĂȚI?

ÎNCEPE PROIECTUL

SUNTEM AICI SĂ TE AJUTĂM

Nu ai găsit încă ce te interesează?
Ai nevoie de alte informații?

Lasă-ne datele tale și vom reveni către tine în cel mai scurt timp.

Totodată, ne poți contacta direct și rapid pe WhatsApp sau folosind Pagina de chat.